Uncategorized

1940 -luvun Industrial Style Mockup

1940 -luvun teollisuustyylinen malli
Retro -tarjonnan kaverit ovat laatineet unohtumattoman malliston pakkauksen, joka sisältää 1940 -luvun teollisuussuunnittelun. Tämä Mockup Pack tarjoaa meille menneisyyden kurkista. Vuonna 1940 teollisuustyyli ei ollut nykyään, työntekijöillä ei ollut turvalaseja tai hengityssuojaimia, he leikkasivat puuta hyödyntäen bändisahaa, samoin kuin he eivät toimineet kaapissa, koska niitä ei vielä luotu. Vaikka he eivät toimineet tänään työskentelevissä vaatimuksissa, asia, joka teki niistä niin erilaisia, oli omaperäisyys. Ilman verkkoa että teollisuuskoneita oli käsintehty. Alkuperäisyyden piti olla pitänyt näillä markkinoilla, koska tyylien piti olla ihanteellisia vain menetelmä, jonka he odottavat olevan nykyään.
Teollisuustyyli on päätynyt paljon enemmän ja nykyään paljon näkyvämpiä yleisön kysynnän ansiosta. Koko tämän erityisen teollisuustyylisen malliston paketin aikana löydät millaista tuottaa 40 -luvulla. Vain 39,00 dollarilla saat teollisuustyylisen paketin sekä täysin ilmaisen historian oppitunnin. Katso nämä esikatselut, jotka selittävät tämän hämmästyttävän tarjouksen.

Lisätietoja MockUp -paketista:
Tiedoston koko: 0,54 kb
Mitat: 5472 x 3648 px
Vaatimukset: Adobe CS2+

BONUS! Jos haluat löytää paljon enemmän 1940 -luvulta ja jos olet intohimoinen tarkalleen, kuinka teollisuustyyli suoritettiin noina aikoina, voit tarkastella tätä Walter Dorwin Teague’s Style Firm -yrityksen tuottamaa lyhyttä videota.

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *