Clothing Accessories

4 raivoavaa kunto -suuntausta vuonna 2019

4 Raging Fitness -suuntausta vuonna 2019
18.01.2019, lähettänyt Alanic Global
Vuonna 2018 Zumba oli yksi suosikki kuntoharjoituksista, mutta valitettavasti se näyttää pudonnut luettelosta. Se ei tarkoita, että kunto- tai urheilun trendi on menossa pian … itse asiassa urheiluvaatteet ovat uskomattoman suuntaus vuonna 2019 paljon enemmän ja paljon enemmän ihmisiä valitsee harjoitusvaatteiden käytön päivittäisten toimintojen suorittamiseen. Se venyy jokapäiväisen elämän jokaiseen nurkkaan – rentosta muodolliseen.

Katsotaanpa nopeasti joitain kuumimmista kuntokehityksistä vuonna 2019.
Puettava tekniikka
Pelkästään 2017 myi paljon yli 3 miljoonaa puettavia laitteita, ja puettavan kuntotekniikan trendi on asetettu jatkamaan harppauksia. Kuka ei haluaisi seurata heidän kuntokasvua? Kuntokellot ja muut vaihteet tekevät juuri sen – menetelmät syke, otetaan huomioon kalorien saanti, huomauttaa kalorit palanut ja niin edelleen. Se on hieno tapa seurata kuntoilua ja pysyä motivoituneina saavuttamaan enemmän.
Ei vain jooga, sen voimajooga
Jooga on aina ollut suosikki, mutta se on jonkin verran rento ja meditaatiolle korostetaan paljon enemmän. Mutta vuoden 2018 on kyse voimajoogan noususta, joka ei vain rauhoittaa ja yhdistää mielen, kehon ja sielun, mutta auttaa myös ihmisiä työskentelemään hiki ja laihtua. Painopiste on ytimen lujuuden ja kestävyyden rakentamisessa ja joustavuudessa. Kun otetaan huomioon, että kunto -harrastajat ovat kiinnostuneita kokeilemaan uusia harjoitusrutiinien muotoja, erilaiset joogatekniikat ovat tulossa erittäin suosittuihin.

Tämän trendin pitämiseksi hengissä ja potkimassa tukkumyynnin harjoitusvaatteiden valmistajat työskentelevät yhtä kovasti suunnitellakseen ja luodakseen joogakutetta miehille ja naisille, jotka on valmistettu hienostuneista, huippuluokan kankasta, jotka ovat kosteuden ja täydellisenä trendikkäillä väreillä ja tulosteilla sen antamiseksi Luxe -vetoomus. Erityisesti naiset valitsevat joogahousujen käytön tavallisena pukeutumisina denimien yli.
Kilpailut, jotka ovat jääneet esteillä
Juoksu on liian valtavirta vakaville liikuntariippuvaisille. Pisteen jälkeen kyse on itsensä haastamisesta ja sen voittamisesta suurella spizzillä. Esteiden kilpailut ovat uusi lapsi kaupungissa, jossa osallistuivat 4,9 miljoonaa ihmistä. Se vaatii äärimmäistä kuntotasoa ja ihanteellista vaatteita sen suorittamiseksi onnistuneesti. Tukkumyyntivaatteiden valmistajat eivät jätä kiviä kääntämättä toimittaakseen paremman ja parannetun laadukkaan juoksukeskuksen kysynnän. Urheilurintaliivit, tankkitopit, juoksuhousut, shortsit, kunto -paidat huputettuihin takkeihin, kukin vaatetuote on valmistettu nopeasta kuivasta kankaasta, saumattomasta tekniikasta ja monimutkaisista tyylitiedoista, jotta yksi näyttää yhtä hyvältä kuin yksi suorittaa. Ihanteellisella Spandex -sekoituksella se antaa kunto -freaksille venyttää, taivuttaa ja tehdä kaiken päästäkseen eroon esteistä.
Korkean intensiteettiharjoittelu
2019 on noussut vielä yhden voimalaitoksen pakatun harjoitusrutiininomaisen voimakkaan intervallikoulutuksen. Tämä toiminta sisältää yleensä osallistumisen lyhyisiin intensiiviseen liikuntaan, jota seuraa lyhyet lepoajat. Tämä harjoitusrutiini on uskomaton laihtua ja kunto rakentaa nopeasti. Kompressiopuku on parasta tällaiselle toiminnalle ottaen huomioon, että nämä puku auttaa nopeaan palautumiseen, parempaan verenkiertoon ja estää lihasvaurioita.

Kuten huomaat, kuntosta on tullut osa jokapäiväistä elämää ja liikunnan harrastajat ovat aina etsimässä lisää. Maineikkaiden valmistajien parhaat harjoitusvaatteet ja asusteet auttavat terveysfreakeja jatkamaan eteenpäin!

Tunnisteet:
Kuntovaatteiden valmistajat
tukkumyyntivaatteet
Tukkumyyntivaatteiden valmistajat
Tukkukaupan vaatteiden valmistajat
Harjoitteluvaatteiden valmistajat
joogavaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *