Uncategorized

Väritrendit, jotka näet missä tahansa 2020

värisuuntaukset, jotka näet missä tahansa vuonna 2020
10.4.2020, lähettänyt Alanic Global
Me kaikki olemme vain asettuneet kevään muotisuuntauksiin Ideal Now Ad -mainoksen kanssa. Jo on jo tiettyjä värisuuntauksia, jotka on ennustettu pysyvän muodin tutkassa vuoden loppuun saakka. Erilaisia ​​värejä ja värejä on jotain ja tapaa, jolla se lisää hahmoa ihmisen persoonallisuuteen.

Itse asiassa tukkumyynnin vaatteiden valmistajat ovat kuratoineet erityisiä asuja vuoden juoksivien värien vuoksi. Jos haluat hemmotella naisasiakkaitasi, lue alla olevasta blogista saadaksesi selville paljon enemmän samasta.
Punaviini
Ah! Sulma Luxe Punaisen sävy, joka lisää ripauksen luokkaa perusasuun. Voit joko valita lausunnon vaatekappaleen tai valita mustia tai jopa smaragdinvihanneksia tyyliä tällä punaisella vaimennettulla värillä. Kiinnitä tummat neutraalit ruskeat sävyt korostaen asua.

Hyvää bluesia
Voita maanantaiblues vilkkaalla sinisellä sävyllä. Etsi asuja neonista, etenkin sellaiset sävyt, jotka ovat varmasti kiinnittäneet huomiota. Voit selata lukuisia asujen valintoja tyyliä erittäin pirteä sinistä asua. Värit, kuten valkoinen ja jopa musta, ovat loistavia pariksi sinisen asun kanssa.
50 harmaan sävyä
Tämä neutraali väri hallitsee runsaus- ja sosiaalisen median ruokkien. Harmaalla on jotain, joka vetää naisia ​​sisään! Jos haluat kiinni väkijoukosta, etsi erilaisia ​​tekstuureja muotoilemalla harmaata asua. Siksi valitse vain puuhiilen harmaa samettihame, jota voidaan käyttää vaaleanharmaalla yläosalla ja karvaisella kaivolla.

Selleri
Tämä vihreän keltainen sävy on tuore lisäys muoti karkaa. Jos pidät monipuolisista vaaleat värejä ja joita voidaan helposti käyttää mutkimattoman asun luomiseen, tämä on ihanteellinen väri sinulle. Tämä on erittäin kevään sävy, mutta se voidaan yhdistää tummiin rikkaisiin sävyihin, etenkin rikkoakseen asun monotonian.
Siksi mitä odotat? Ainoa, sinun täytyy tehdä, on ottaa yhteyttä yhteen tukkumyynnin urheiluvaatteisiin ja muotivaatteiden myyjiin Yhdysvalloissa. Selaa jatkuvasti laajaa vaatekauppaa ja valitse näytteen asut, joihin haluat sijoittaa. Katso tuotteiden MOQ ja ilmoita irtotavarana tarpeen auttaa ryhmälle.

Tunnisteet:
Urheiluvaatteiden valmistajat
Yhdysvaltain tukkuvaatteet
tukkuvaatteet
Tukkumyyntivaatteet
Tukkumyyntivaatteiden valmistajat
tukkumyyntivaatteet
Tukkukaupan urheiluvaatteiden toimittajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *