Uncategorized

2014 Trend Fall Cut Out Boots Collection

Leikkauskengät ovat erittäin sopivia kokoelmasi keväällä tai kesällä. Tämän tyyppisissä saappaissa on malli viileästä ja paksuisesta sekoittamisesta otteluun kaikkien putoamisten asusteiden kanssa.

leikata saappaat
Ne näyttävät karkealta ja kovalta ja ihanteelliselta vetääkseen Edgier -ulkonäön syksyn/kesäkauden. Nämä leikatut paksuiset kengät sopivat mihin tahansa laihasta farkuista nahkahameen. Ne lisäävät punk -herkkyyden jopa vaatteisiin.

Katso seuraavat valokuvat näistä leikatuista saappaista, jotka saimme AllwomenStalilta.

1. Leikkaa länsimaiset saappaat

Länsi-tyyliset saappaat näyttävät olevan suosittu jalkineiden valinta kausista riippumatta. Jos Western-tyyliset saappaat kutittavat mielikuvitustasi, miksi et valitse joitain joitain leikkauksia yksityiskohtia ja paksu pinottu kantapää? Nämä taupe mokkanahkakengät ovat nykyaikainen ottelu normaaliin länsimaiseen saappaasi. Ne näyttävät hyvältä kuluneilta hädänalaisilta denimiltä ja kukkakuvilta.

2. Leikkaa nasta -nilkansaappaat

Paksu, paksu kantapää ja nastatiedot ovat kaikki reuna, jota nämä saappaat todella tarvitsevat. Leikatut yksityiskohdat ja solkitut nilkkahihnat ovat vain kakun jäätämistä. Huolimatta melko paksusta kantapäästä, loput malli on melko tyylikäs. Hanki pari näitä nastalla olevia nilkkasaappaa 80 dollarilla River Islandilla. Tasapainota tällaisten saappaiden painavuus yhdistämällä ne lyhyillä mekkoja ja jäsenneltyjä takkeja.

3. Leikkaa pinotut saappaat

Vaaleammat saappaat ovat hienoja pukeutumisessa paljon neutraalimpien asusteiden kanssa. Keinotekoinen mokkanahkakenkä sinivihreällä värillä näyttäisi hyvältä, jotka on kiinnitetty neutraaleilla ja ruskeilla väreillä syksyllä. Leikkaa nilkojen yksityiskohdat ja solkitut hihnat lisäävät trendikkäitä kosketuksia malliin. Puinen pinottu kantapää toimii myös suurena kontrastina.

4. Leikkaa nilkkurit

Jos olet myös leikattujen saappaiden jälkeen, jotka ovat myös puettavissa, häiriöttömän kengän, jossa on hienovaraisia ​​leikkauksia, on tehtävä temppu. Musta nilkkurakennus on vaatekaapin niitti, ja yhden valitseminen, jolla on leikattu yksityiskohta, on hieno tapa päästä syksyn jalkineiden suuntaukseen. Valitse pari, jolla on matala paksu kantapää, ja käytä niitä lyhyillä helmillä, kun voit silti päästä eroon siitä tai laiha farkut ja takit.

5. Valkoiset leikatut korkokengät

Katso myös

Kokoelmat, kauppa ja tyyli
Ajaton kokoelma: Kuinka investoida ihanteellisiin kelloihin

Valaise ulkonäkösi valkoisen leikkauksen parissa. Valkoinen nahkainen ulkonäkö on melko minimalistinen ja kontrastinen musta kantapää napauttaa yksiväriseen suuntaukseen. Ne näyttävät tyylikkäältä kuluneilta nahkahousuilla ja ylisuurilla puseroilla.

6. Korkean korkokengät ulos saappaat

Jos pidät ylimääräisestä korkeudesta, kun se koskee saappaitasi, katso pari, jolla on korkea paksu kantapää. Elizabethin ja Jamesin saappaat saavat sinut takaisin pari sataa dollaria, mutta tarkista Nasty Gal ja ASOS paljon budjettiystävällisempiä tyylejä.

7. Raskaat saappaat

Kanavoi sisempi punk parilla raskasta leikatusta saappaista. Paksu korkokengät, soljet, nastat ja vetoketjut lisäävät kaikki ylimääräiset reunat. Käytä niitä leikattujen farkkuhousujen, nahkatakkien ja slouchy-papujen kanssa rentoun ilmeeseen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *