Clothing Accessories

5 tapaa lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia hääpukuihisi

Kuinka tehdä hääpuku todella sinun

Kun kyse on pukeutumiskoodeista, erityisesti mustasta solmiosta tai muista muodollisista tapahtumista, monet ihmiset olettavat, että kaikki on erittäin määräävä. Mutta on olemassa useita tapoja lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia muodolliseen pukeutumiseen – olipa kyse smokkeista tai puvusta.

Ennen kuin pääset siihen, on yksi erittäin tärkeä asia pitää mielessä. Jos lisäät jotain tällaista pukeutumiseen, pidä se hienovaraisena. Hääjen painopisteen tulisi olla morsiamen ja sulhanen, ei tietyistä yksityiskohdista tai tarvikkeista, joita he käyttävät. Kun vieraat lähtevät päivän päätteeksi – tai illalla – heidän pitäisi puhua siitä, kuinka loistava häät olivat, ei hullu rusetti, jota sulhanen käytti.

Tällä tavalla, tässä on viisi yksinkertaista tapaa lisätä henkilökohtainen kosketus hääpukuihisi.

x

10 välitöntä ja helppoa miesten tyylipäivitystä

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 10 sekuntia

Seuraava
Ultimate aloittelijan kapselin vaatekaappi
09:22

Elää
00:00
05:10
05:10

Saatat pitää myös:
Kuinka löytää laadun räätäli
Parhaat kengät häät tuxedolle
Jokainen yksityiskohta siitä, mitä käytin hääpäiväni

KAUPPA

Selaa räätälöityjä miesten vaatteita ja lisävarusteita

TUTKIA

Henkilökohtaiset kosketukset: kalvosinnapit

Kauppaan kalvosinnapit ja smokki -stud -sarjat

Tyylikäs ja moderni viimeistely hääpukuihin. Selaa valinta nyt.

Osta nyt

Mikään muodollinen asu ei ole täydellinen ilman kalvosinnappeja – ts. Koristeelliset palat, jotka kiinnittävät ranskalaisen mansetin paita -mansetin molemmat puolet.

Kalavosinpeli on yksi parhaimmista – ja helpoimmista – tapoja lisätä jonkin verran persoonallisuutta tai hohtoa asuisi. Loppujen lopuksi he erottuvat häiritsemättä.

Nyt on useita tapoja saada luovuutta kalvosinnappeilla. Ensinnäkin niitä on erilaisia ​​materiaaleja, mukaan lukien kivet, jalometallit ja lasi. Valittavana on myös useita sulkemistyyppejä, mukaan lukien:

Kiinteä selkä – nämä liukuvat hihan hihansuiden läpi tarvitsematta säätöä
Ketju – klassinen vaihtoehto, joka tulee luoviin malleihin
Vaihda sulkeminen – ehkä yleisin tyyppi, nämä ovat turvallisia ja helppo kiinnittää
Nasta – nämä ovat kompakteja, hienostuneita ja minimalistisia
Pallojen paluu – monimutkainen sulkemistyyppi, nämä ovat monipuolisia ja helppo mukauttaa

Valitse kalvosinnapit, valitse sellaiset, jotka edustavat erityistä kiinnostusta tai intohimoa. Voit myös saada joitain räätälöityjä tai kaiverrettuja jotain tärkeätä sinulle-nimikirjaimesi, morsiamen alkukirjaimet, hääpäivämäärä jne.

Kalvosinnappien loistava asia on, että he voivat suorittaa asusi lisäämällä henkilökohtaisen kosketuksen. Ei vain se, mutta voit pitää ne loppuelämäsi ajan muistona käytettäväksi uudelleen toisena erityispäivänä, kuten vuosipäivän illallinen.

Henkilökohtaiset kosketukset: sentimentaalinen esine

Hääpäiväsi on loistava tilaisuus lisätä sentimentaalinen esine tai kaksi virallisiin vaatteisiisi. Tämä voi olla isoisäsi kello, solmiobaari, solmiotaso tai kalvosinnapit isältäsi. Mitä valitset, se lisää aivan uuden merkityskerroksen, joka tekee vain koko kokemuksesta paljon merkityksellisemmän.

Toinen asia, jonka voit tehdä, on lainata jotain erityistä perheenjäseneltä tai joku hyvin lähelläsi. Häät on tarkoitus olla jotain lainattua, eikö niin? Tätä ei tarvitse rajoittaa vain morsiamen. Molemmilla osapuolilla voi (ja heidän pitäisi) olla jotain sentimentaalista tai merkityksellistä heidän kanssaan suurena päivänä.

Henkilökohtaiset kosketukset: Pocket Square

Toinen tärkeä osa mitä tahansa muodollista pukeutumista on tasku -neliö. Tasku -neliöitä on helppo sivuuttaa tai katsella, koska ne ovat niin perustiedot, vaaditaan puku. Niiden mukauttamiseen on kuitenkin todella paljon loistavia tapoja.

Jos etsit verkosta, löydät melko vähän yrityksiä, jotka voivat kirjontaa tasku -neliöitä. Voit esimerkiksi saada hääpäiväsi, sinun ja morsiamen nimet, suosikkilainaus tai jotain muuta merkityksellistä brodeerattu omasi.

Tasku -aukion mukauttaminen ei ole rajoitettu sulhanen – vieraat ja muut hääjuhlan tärkeät jäsenet voivat myös tehdä tämän. Hääpukeutumiskoodista riippuen sinulla voi olla jopa teemaa tasku -neliöitä kaikille suurena päivänä mukana oleville.

Tietysti suurin osa ihmisistä ei aio nähdä näitä pieniä yksityiskohtia. Silti se on loistava tapa luoda erityinen henkilökohtainen merkitys, jota voit pohtia tulevina vuosina.

Henkilökohtaiset kosketukset: Mukautettu puku

Toinen asia, johon voit lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia, on puku tai smokki. Nyt räätälöityjen pukujen saamisessa on paljon etuja. Ensinnäkin voit varmistaa, että se on erityisesti räätälöity kehykseesi ja tyyliisi. Toisaalta mukautetut vaatteet ovat tyypillisesti laadukkaita kuin ennakkovaatteet.

Mukauttamisen yhteydessä mukautetun puku tai tux antaa sinulle paljon enemmän hallintaa hienosta dETILS. Tämä sisältää esimerkiksi värit, painikkeet, monogrammin ja vuoraukset. Erityisesti monogrammi ja vuori ovat paikkoja, joissa sinulla on todella mahdollisuus tehdä jotain, jolla on sinulle erityinen merkitys.

Henkilökohtaiset kosketukset: tuoksu

Viimeinen, mutta yhtä tärkeä asia, joka on otettava huomioon, on tuoksu, jota käytät suurena päivänä. Tuoksu on voimakas asia, ja kun kyse on sinun, se voi herättää sinulle jotain merkityksellistä. Tämä voi olla tietty aika ja paikka tai tietty muisti. Tai se voi olla yhtä yksinkertaista kuin hajusteen valitseminen, jonka tiedät morsiamesi rakastavan.

Lisälukema: 7 parasta tuoksuaan kevään ja kesähäälle

Jos sinulla on jo allekirjoitushuoosa, josta pidät ja käytät paljon, voit myös mennä sen kanssa. Toisaalta voit myös muuttaa asioita sopimaan tapahtuman hetkeen tai teemaan.

Alalinja

Häät ovat aika tuoda ihmisiä yhteen, luoda muistoja ja valmistautua valoisaan tulevaisuuteen rakastamasi jonkun kanssa. Kun valmistaudut omaan, muista lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia pukeutumiseen. Onko tapahtuma erittäin muodollinen, puolimuotoinen tai melko rento, voit saada sen kanssa hieman luovaa.

Erityisesti hanki henkilökohtaiset kalvosinnapit, sentimentaalinen esine, brodeerattu tasku-neliö, räätälöity puku tai smokki ja ainutlaatuinen tuoksu. Mitä lievempi pukeutumiskoodi, sitä enemmän mahdollisuus mukauttaa. Mutta jopa kaikkein muodollisimpien tapahtumien kanssa voit silti lisätä henkilökohtaisia ​​kosketuksia asuisi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *