Uncategorized

5 asiaa, jotka estävät ennen teepaitojen

Hei, Tee -paitojen harrastajat! Tänään aion näyttää sinulle viisi parasta asiaa, jotka estävät, kun päätät ostaa t-paidan. Aloitetaan ilmoittamalla, että nykyään ostaminen on yksi maailman eniten innostuneista innostuksista. Onko kuitenkin opas opettamaan meille tarkalleen kuinka tehdä ostoksia? Ei tarkalleen, siksi uskon, että meidän pitäisi pitää mielessä joitain sääntöjä vain varmistaaksemme, että mikään ei voi tekniikoita ostaa jotain epäluotettavaa.
1. Älä osta teepaitoja, joita et tarvitse
Joskus saamme hypeitä ostamaan hyödytöntä teitä heti, koska ystävämme ajattelevat niitä viileitä. No, se on yksinkertaista, jos ystäväsi ovat ainoat, jotka ajattelevat kyseistä tiettyä teemaa, anna heidän ostaa sen. Tätä menetelmää et tule katumaan sitä, kun näytät taloa niin hyvin kuin huomaat, että sinulla on vähän rahaa.
2. Älä koskaan lainaa teepaitoja ystävälle
Ehkä löydät tämän säännön hieman kovaa, koska kaverisi ovat sinulle erittäin tärkeitä. Sanotaan kuitenkin, että tämä menetelmä – ostit juuri 100e -teepaitot, joita olet ehdottomasti rakastanut, samoin kuin lainaa sen hienommalle kaverillesi hetkeksi. Entä jos hän pilaa sen? Usko tarkalleen, miltä sinusta tuntuu, kun huomaat, että haluamasi teepaitit on unohdettu jonnekin tai sitä on käytetty? Jos kaverisi on niin tärkeä, hän ymmärtää olosuhteet ja ehkä jouluna ostat hänelle samanlaisen tee. Aihe ratkaistu, kukaan ei satuta.

3. Usko kahdesti ennen kuin ostat teepaitoja verkossa
Uskon, että on paljon helpompaa ostaa tuotteita verkossa. Tarkoitan, että rakastan bustedtees-pyrkimyksiä, CrazyDogt-paidat ja niin edelleen. Muista kuitenkin, että nämä ovat luotettavia, luotettavia tuotemerkkejä. Heidän verkkosivustonsa ovat hyvin dokumentoituja, heillä on vahva yhteys asiakkaisiinsa ja lisäksi heillä on uskomattomia alennuksia. Valitettavasti kaikki tuotemerkit eivät kuitenkaan ole samoja. On paljon ns. ”Ghost Brands”, jotka eivät lähetä sinulle tuotetta, kun olet maksanut. Varmista vain, että etsit tuotemerkkiä ennen minkään tyyppisiä tilauksia. Tarkistettiin suosituksia, linkki heidän Facebook -sivulleen ja kysy muilta ystäviltä, ​​kuulevatko he siitä.
Luotetut tuotemerkit

4. Huonolaatuiset t-paidat
Ymmärrän tämän omasta kokemuksestani. Tee -paitojen ostaminen juuri, koska sillä on alhaiset kustannukset, ei ole vahva syy. Suurin osa huonosta korkealaatuisista teepaitoista ei koskaan muodossa kunnolla, samoin kuin ne kestävät vain kaksi kierrosta pesukoneen kanssa. Siksi ostit sen, kestääksesi vain muutaman päivän? Muista aina, että korkealaatuinen tuote on paljon parempi sijoitus, koska se kestää pidempään.
Huonolaatuinen

5. Älä osta aivan ensimmäistä näkemäsi tee
Olen varma, että olette kaikki enemmän kuin tuttu tämä sääntö. Tarkalleen kuinka monta kertaa olet löytänyt haluamasi teepaitoista, ostat sen sekä 10 metrin päässä yhdessä myymälässä, se on täsmälleen sama muotoilu, mutta kustannukset ovat alennettu. Tämä on menetelmä, jonka ostan aina, ostoksia aina, Menen moniin myymälöihin sekä yritän yli 2 teesä ennen kuin valitsen mitä ostaa.

Toivon todella, että tämä pieni opas auttaa sinua tulevassa ostamisessa. Anna minun ymmärtää, jos todella huomaat sen jonkin verran.

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *