Uncategorized

Graafiset tee -paidat: Soleil Noir

Soleil Noir Graafiset teepaitit
Se on ollut niin kauan, koska meillä oli todella hyvä t-paitaviiva, joka osoittaa sekä johdonmukaisuuden että suunnittelun laadun. Joten kun löysin Soleil Noirin, tiesin, että tämän kokoelman pitäisi olla täällä blogissa, jossa kaikki näet toisen esimerkin indie -tuotemerkistä, joka tarjoaa erinomaisia ​​tuotteita.
Sinun pitäisi tietää, että arvostelu perustuu pääasiassa malleihin, enkä voi taata T-paitojen materiaalia, mutta sinun pitäisi tietää, että suurin osa tyhjistä T-paitoista on amerikkalaisia ​​vaatteita tai laskentapaita. T-paitatyylit ovat melko monipuolisia, mikä ei ole niin yleistä pienille tuotemerkeille, jotka keskittyvät 2-3 perusmalliin. Joten iso plus rullattuihin hihoihin, naisten kultatyyppisiin t-paitoihin ja venekaula-pitkähihisiin toppeihin. Odottamatonta on, että heillä on myös vauvavaatteita, kuten esimerkiksi, lasten t-paitoja ja pitkät hihat. Tuotteet tulostavat ja lähettävät sinulle heidän kumppaninsajapaitaan.
Nyt mallit ovat vain upeita: ne ovat kaikki käsin vedettyjä, jotka kertovat vintage -kulttuurin innoittamana tarinan, heijastavat romanttista kirjallisuutta, valokuvausta, 1800- ja 1900 -luvun lopun kuvataidetta. Heillä on pieni ripaus tummaa ja synkkä, mutta ne kaikki säteilevät nostalgiaa. Itse tuotemerkin nimen on inspiroinut Poète Maudit Gerard de Nervalin runon El Desdichado (desinherted).
Katso:

0/5 (0 arvostelua)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *