Clothing Accessories

Kuinka paljon ruokia omistat (ja mitä malleja?)

Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on luotu toimittamaan meille, jotka meille ansaitsevat palkkiot linkittämällä Amazon.com -sivustoon ja sidossivustot.
Tässä on satunnainen kysymys, jota en usko, että olemme keskustelleet: kuinka paljon ruokia omistat, kuinka tyypillisesti saat uusia sarjoja ja mitä sarjoja tai Kiinan malleja sinulla on tällä hetkellä?
Olen aiemmin kirjoittanut siitä, kuinka 20-luvun lopulla tuntuen jatkuvasti yksin, tunsin epäröivää päivittää yliopisto-aikakauden ruokia ja muuten ”perustaa talo” asioihin, jotka olen aina liitetty hääihin. Sitten eräänä päivänä ostoksilla näin teekupin, jota rakastin ehdottomasti, ja kun katsoin muuta sarjaa, se näytti uskomattoman hämmästyttävältä eikä niin kalliilta. (Se oli Mikasan Tyler Florence -kokoelma.) Joten sain muutaman ruoan. Äitini, ekstaattinen, jotta voin saada minulle ruokia, etsinyt kappaleita myynnissä, joten haavoin melkein kaikkien sarjan kappaleiden kanssa.

Nyt valitettavasti sarja [osoittautui] alttiiksi halkeamille ja siruille, ja jotkut kappaleista olivat poikkeuksellisen raskaita tai haavoittuvia – yli 15 vuotta myöhemmin meillä on vielä paljon kappaleita, mutta tuskin käyttävät joitain niistä. Silti he vievät paljon tilaa kaappeissamme ja laatikoissamme.
Sitten, kun menin naimisiin, rekisteröimme Kiinaan (Lenox Westerly) ja Glass Tables (Waterford Lismore ja Mikasa Cheers), ja jälleen kerran saimme kaikki kappaleet-ajattelin todella, että heittäisin kahdeksan hengen illallisjuhlia usein, usein, usein, usein, usein, usein, usein, usein, usein Oletan? (Itse asiassa pitkäaikaiset lukijat muistavat, että alussa viikonloppuna avoimissa säikeissä oli Kiina tai lasit, ikään kuin me kaikki istuisimme yhdessä kupillisen kahvia tai cocktailia yhdessä.)
Flateware -ohjelmassa sain yhden sarjan Oneida -kuviota, jonka mielestäni nimeltään Demeter Century 21: llä (RIP), mutta näen nyt täydellisen sarjan, joka on saatavana Amazonissa nimellä ”halkaisija” ja olen niin houkutus! Vasiksi Vuosia myöhemmin näin myös todella epätavallisen sarjan sinistä ruostumattomasta teräksestä Gorhamilta noin 60 dollaria per sarjaa (laski 200 dollaria) ja haavoittiin hankkimaan kahdeksan sarjaa muutaman vuoden aikana/lahjat äidiltäni.)
{Aiheeseen liittyvä: heittätkö illallisjuhlia?}
Mutta tietysti emme käytä Kiinaa usein, vaikka onneksi se on astianpesukoneen turvallinen. Sitten, kun lapseni olivat taaperoikäisiä, sain paljon erittäin kovia tauko-ruokia Corelle-jaettuja lautasia! 9 ″ levyt, joita käytän paljon enemmän kuin täysikokoiset illallislevyt! Mukit! Merkittävät kulhot, jotka ovat loistavia keittolle ja popcornille! – Ja ne ovat niitä, joita me kaikki enimmäkseen käytämme.
Joten vuosien varrella olen nähnyt upeita lautasia tai kappaleita, mutta epäröin todella saada niitä, koska meillä ei ole kaappihuonetta paljon enemmän kuin muutama kappale kerrallaan. (Erityisesti ottaen huomioon, että olen saanut paljon enemmän kiinteistöjen myyntiin … usein löydät koko sarjan, jolla on 80 kappaletta alle 50 dollaria!) Tässä vaiheessa en edes saa cocktaililaseja, jos ne tulevat sarjoihin neljästä, koska emme vain tarvitse paljon enemmän kuin kaksi.

(Ja tietenkin, äitini yrittää muistuttaa minua kaikista erilaisista Kiinasta, jonka hän siirtyy minulle kokoelmistaan ​​ja molemmista isoäitini, samoin kuin äitini ja tätini. -A
Minulla on epäilemättä paljon mielipiteitä tästä, ja haluaisin kuulla sinun-mikä oli ruokalaji-tilanne korkeakoulujen jälkeisinä vuosina? Jos sinulla on muodollinen ”asetettu” tai Kiina -malli, mikä se on? Niille teistä, jotka olette vähän vanhempia, kuinka tyypillisesti pääset eroon vanhemmista sarjoista (tai siirrät ne varastoihin, kuten kellariin) ja saat uusia sarjoja?
Arkistovalokuva kaavaimen avulla.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *